De reisorganisatie goed kiezen

Bookmark and Share


Marie-Noëlle denkt reeds aan haar volgende vakantie. Ze stelt zich vragen over de verschillende mogelijkheden die haar geboden worden.
Ontdek de nieuwste voorbeelden van consumentenbedrog


Paswoord vergeten? klik hier
Tip : Om de meest recente voorbeelden van consumentenbedrog te ontvangen, schrijf u in
Een allergene tatoeage

Op een hete zomerdag is Céline op wandel in de soeks. Ze wordt aangeklampt door twee vrouwen die haar – heel vriendelijk – voorstellen om een henneptatoeage te laten plaatsen. Céline ziet zichzelf al thuiskomen met een prachtige tatoeage op haar handen en onderrug, die volgens de plaatsers zonder gevaar is en gemakkelijk weer te verwijderen is. Ze gaat op het aanbod in, maar na enkele dagen verschijnt er op de plaats van de tatoeage huiduitslag die zelfs zo erg wordt dat Céline zich naar de spoedopnamedienst van het ziekenhuis moet haasten. ...

De toegang tot de woning voor inbrekers bemoeilijken
Wie voor lange tijd afwezig zal zijn, kan via de website Police-on-web aan de politie vragen om regelmatig(er) te patrouilleren rond de woning. Die aanvraag moet minimum 7 dagen vóór het vertrek en mag ten vroegste 3 maanden op voorhand ingediend worden.
De belangrijkste Belgische organisaties die hieronder vermeld staan, houden zich vooral bezig met gevallen van bedrog en de bescherming van de consument.