De reisorganisatie goed kiezen

Bookmark and Share


Marie-Noëlle denkt reeds aan haar volgende vakantie. Ze stelt zich vragen over de verschillende mogelijkheden die haar geboden worden.
Ontdek de nieuwste voorbeelden van consumentenbedrog


Paswoord vergeten? klik hier
Tip : Om de meest recente voorbeelden van consumentenbedrog te ontvangen, schrijf u in
Weet waar je belegt!

Het klinkt in tijden van crisis misschien niet al te aannemelijk, maar sommige consumenten trekken met hun geld naar de beurs. Er is een spreekwoord dat zegt dat geld geld zou maken en aan deze verleiding kunnen sommigen niet weerstaan. Om op deze behoefte in te spelen bestaan er bedrijven die gespecialiseerd zijn in beursadvies op maat. Focus Point Capital is zo'n bedrijf dat de consument tegen betaling beweert advies te geven over de laatste trends en voordelige beleggingen. Ze hebben een mooie website en verzorgen zowel beursadvies voor consumenten als voor ondernemingen. Op de website kan je uiteraard ook de verschillende beurzen op de minuut volgen. Een professioneel bedrijf dus, met een professionele website die professioneel advies geven... ...

Vakantietips
Het logies goed kiezen. Aan zee of in de bergen komt een appartement of een huis huren goedkoper uit. Een ideale formule: huizen ruilen. Op de websites switchome.org Intervac (International Home Exchange Holiday Service) Taxistop another-home of www.routard.com vind je aanbiedingen voor huisruil. Een tent of caravan huren en kamperen kunnen ook spaarzame alternatieven zijn, net als de jeugdherberg. Je kunt ook logeren in een hut of in de bomen (zie Loger dans une cabane ou dans les arbres). Of je gaat slapen in de logeerkamer bij mensen of je doet aan couchsurfing.
De belangrijkste Belgische organisaties die hieronder vermeld staan, houden zich vooral bezig met gevallen van bedrog en de bescherming van de consument.